Istentisztelet a Vigadóban

Kedves Gyülekezet!

A most vasárnapi alkalommal (11.05) a templomunk belső fejújítása okán a délelőtt 10 órási istentiszteletünket a Vigadó dísztermében tartjuk (Kossuth Lajos u. 65-67).

Vendégváró Nyíltnapunk

Sok szeretettel osztjuk meg a hívogató plakátunkat a szeptember 10-én megrendezésre kerülő Vendégváró nyíltnapunkra, melynek keretein belül délután 3 órakor a Kereplő Színház ad előadást a gyermekek részére és este 8 órakor Pintér Béla szolgál közöttünk (mindkettő ingyenes).

Mátraházi csendes hétvége

Kedves Gyülekezet! Kedves Mátraházára készülők! Pénteken a templomnál találkozunk és 15:30-kor készülünk elindulni közösen a Mátraházi Református Üdülőbe (GPS: 47.851152, 19.971506). Akik külön jönnek más irányból, azoknak írjuk, hogy a szállást legkorábban 15:00-kor foglalhatják el. Kérjük, hogy a következőket mindenképp hozzuk el magunkkal (gyerekeknek is): beltéri papucs; lakcímkártya, személyigazolvány eredetikben. Ágyneműt nem kell hozni. Törölközőt, ill. külön kispárnát 400 ft/db díj ellenében lehet kérni.

Házasság hete – 2022

Sok szeretettel várunk mindenkit Házasság heti alkalmainkra, a Monor-Nagytemplomi Gyülekezet gyülekezeti termébe keddtől péntekig esténként 6 órától. Minden alkalmunkon a gyermekmegőrzés biztosított. Jöjjünk el, hívogassunk másokat is.